Team Fysiotherapie Vrolijk

Team Fysiotherapie Vrolijk

Maak kennis met het team van fysiotherapie Vrolijk en lees meer over de kennis, vaardigheden, achtergrond en specialisaties van onze medewerkers.

 

Manuele therapie

Elke zaterdag is Wim van den Oever, manueel therapeut, aanwezig om het Fysiotherapie Vrolijk team te versterken. Wim heeft  jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in manueel therapie, dry needling, kaak fysiotherapie en het Mulligan concept.

Wim van den Oever is BIG geregistreerd onder nummer 19051041204.

Afspraak maken met Wim? Bel 0653393030 of stuur een mail naar info@fysiotherapievrolijk.nl

 

Fysiotherapie

Mijn naam is Eric en ik ben fysiotherapeut sinds 2012. In 2013 ben ik deze praktijk gestart. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Voorheen heb ik in de sport gewerkt, als fitnessinstructeur en personal trainer.

Door mijn achtergrond als trainer en sporter, kan ik als geen ander tips en trucs geven bij klachten. Dat heeft absoluut toegevoegde waarde ten opzichte van therapeuten zonder deze ervaring, kennis en vaardigheden. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Eric Vrolijk is BIG geregistreerd onder nummer 49915953204.

Afspraak maken met Eric? Bel 0653393030 of stuur een mail naar ericvrolijk@fysiotherapievrolijk.nl

 

Mijn naam is Sanzio en ik ben fysiotherapeut bij Fysiotherapie Vrolijk. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam als algemeen fysiotherapeut. Naast de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Voordat ik als fysiotherapeut aan de slag ging, ben ik werkzaam geweest als fitness instructeur. Mijn interesse ligt in de sport, gezondheid en het menselijk lichaam. Het geeft mij een voldaan gevoel om cliënten weer klachtenvrij de praktijk te laten verlaten.

U kunt bij mij terecht voor allerlei soorten klachten, Medical Taping en daarnaast heb ik mezelf verdiept in de revalidatie van een kruisbandblessure. Ik ben aanwezig op maandag en woensdag.

Sanzio is BIG geregistreerd onder nummer 59928080304.

Specialisaties:

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Medical Taping
  • Kruisband revalidatie
  • Dry Needling

Afspraak maken met Sanzio? Bel 0653444564 of stuur een mail naar s.dieterich@fysiotherapievrolijk.nl

Graag tot ziens in de praktijk!

 

 

 

Maak nu direct een afspraak om direct met uw behandeling te starten!